Evenementen buiten het Broadway Theater

De Broadway musical is een van de meest populaire Broadway shows die je kunt vinden. Het heeft vele prijzen gewonnen waaronder Beste Show, Beste Score en talloze andere prijzen. De musical loopt al tientallen jaren en is nog steeds een van de populairste shows. Natuurlijk, er zijn vele andere shows die kunnen worden beschouwd als een top Broadway musical, maar wat maakt de Broadway musical zo geweldig? Laten we eens kijken naar enkele van de evenementen die buiten het Broadway theater en buiten het New Yorkse stadsgebied plaatsvinden en die de Broadway musical zo populair maken.

Broadway musical

Een evenement dat buiten het Broadway theaterdistrict plaatsvindt is ook razend populair en trekt grote aantallen mensen aan die de shows bijwonen. Net als bij de Broadway musical zijn er een groot aantal andere Broadway musicals die buiten het Broadway theaterdistrict plaatsvinden waaronder shows als Cats, Evita en Lion King. Er zijn ook een aantal andere shows buiten het district die een vergelijkbaar aantal toeschouwers trekken. Het aantal mensen dat deze shows bijwoont is meestal veel kleiner, maar ze kunnen nog steeds een geweldige tijd zijn om New York City te bezoeken als u toevallig in de buurt van het theaterdistrict woont.

Het andere ding over een Broadway musical is dat het bekend staat als een van de moeilijkste shows om daadwerkelijk kaartjes voor te krijgen. Deze tickets gaan snel, dus als je toevallig in de rij staat bij de kassa voor een Broadway musical tijdens het hoogseizoen, kan het zijn dat je uren in de rij staat! Het kan heel moeilijk zijn om een ticket te krijgen tijdens dit drukke seizoen en als je niet veel van tevoren op de hoogte, kan je genoegen nemen met de algemene toegangskaarten die kan zo weinig als een paar dollar kosten. Dit kan u geld besparen en laat u genieten van uw Broadway musical zelfs als het de laatste show van de avond is.


Evenementen buiten het Broadway Theater