Broadwaymusicals - Opening Night and Beyond

Broadwaymusical

Het mag geen verrassing zijn dat de populariteit van Broadwaymusicals zo hoog is als ze vandaag de dag zijn. Het grote aantal shows dat regelmatig wordt opgevoerd heeft ervoor gezorgd dat ze een plaats hebben gekregen in de populaire cultuur en tradities, zoals de opname van beroemde Broadway musicals in de Library of Congress. Hoewel veel mensen bekend zijn met een aantal van de meer bekende musicals, zijn er nog steeds mensen die hebben zeer weinig kennis van dit tijdloze genre. Als u geïnteresseerd bent in Broadway musicals, maar niet weet waar te beginnen of hoe te beginnen, volgen hieronder enkele tips voor het vinden van de juiste show en het leren van meer over de geschiedenis van de musical.

Zoals hierboven vermeld, zijn Broadway musicals bekend onder vele verschillende titels, variërend van off-off Broadway tot Broadway on Broadway. Off-Off Broadway musicaltheater verwijst naar de niet-Broadway shows die worden uitgevoerd naast de belangrijkste Broadway show, terwijl Broadway op Broadway verwijst naar een specifieke show die daadwerkelijk op Broadway. De geschiedenis van het Broadway muziektheater gaat helemaal terug tot het begin van de negentiende eeuw, toen rijke opdrachtgevers hoopvolle artiesten uit Engeland naar Amerika stuurden om op te treden in wat "de mummerij" werd genoemd. Van de artiesten werd verwacht dat ze een origineel kunstwerk creëerden dat het publiek zou amuseren, en hoewel sommige shows langer duurden dan andere, gingen de meeste na hun opvoering snel failliet. Tijdens de latere negentiende eeuw begonnen de shows echter op te komen in steden over het hele land, en al snel waren er veel shows die als authentieke Broadwaymusicals konden worden beschouwd.

Voordat u op zoek gaat naar een Broadwaymusical om bij te wonen, kunt u het beste de cast van de show bekijken om erachter te komen of u elke avond dezelfde cast te zien krijgt. U kunt in staat zijn om de namen van de belangrijkste acteurs en actrices te vinden in de loop van de openingsavond van de show en een aantal van de minder bekende acteurs en actrices moet ook worden gevonden op de openingsavond schema. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat u de kans om uw favoriete acteurs en actrices te zien van dichtbij en persoonlijk te krijgen voordat u betaalt voor tickets. Het is ook raadzaam om vooraf tickets te kopen om ervoor te zorgen dat u een zitplaats voordat het grote publiek opduikt in het theater te hebben. Door vroeg tickets te kopen kunt u er zeker van zijn dat u de eersten bent in de rij wanneer de deuren opengaan voor het publiek.


Broadwaymusicals - Opening Night and Beyond